Välkommen hit och till din närmsta butik!

Hitta hit och din närmsta butik här.
Godisbanken finns just nu i Göteborgsområdet och har där tre butiker, Mölndal, Femman/Nordstan i Göteborg och Kungsmässan i Kungsbacka.

Våra öppettider är följande:
Mölndal:
måndag-lördag 11:00-20:00
söndag 12:00-18:00
 

Femman:
måndag-fredag 11:00-19:00
lördag-söndag 11:00-18:00

 

Kungsmässan:
måndag-fredag 10:00-19:00
lördag-söndag 10:00-17:00

Avvikelser av våra öppettider kan uppstå men vi är noga med att informera om dessa i god tid via våra sociala medier och Google.

Vi bryr oss om dig och våra medarbetare, därför följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer, detta för att du ska känna dig trygg och säker när du kommer hit. Du kan läsa mer om vilka åtgärder vi tar på vår startsida men kort och gott får du alltid en egen och nydiskad sked när du kommer hit och ska plocka lösgodis, vi har handsprit vid in-/utgången och tillåter max antal personer vara i butiken utefter storleken på lokalen. Vi vill minska smittspridningen och gör vad vi kan för att du ska vara säker eftersom vi tycker om dig.

Välkommen hit!

Vi växer!

Och letar därför efter fler lokaler.
Har du något smaskigt tips får du gärna höra av dig till oss på info@godisbanken.se

Vi har alltid samma erbjudanden i alla butiker, även din närmsta butik, eftersom vi tycker det är rättvist och gör vårt utbud starkare. Hit kan du komma när du är sugen på riktigt gott godis och snacks med riktigt bra kvalité. Du hittar även glass och dryck i flera olika smaker. Besök din närmsta butik idag för att ta del av alla goda erbjudanden.

 

 

 

Prenumerera på våra delikata nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och händelser före alla andra!

 
valkommetn-hit

Vill du komma i kontakt med oss?

info@godisbanken.se

+46 73 440 37 35

 

Du kan även besöka Kungsmässan eller Femman för mer info om vad som händer i varuhusen.