Vi har ett unikt sortiment!

På Godisbanken jobbar vi med hållbarhet i fokus därför präglar det vår verksamhet och vårt sortiment. Många som besöker oss blir däremot förvånade över vår variation, eftersom vi även har klassiker och nyheter av lösviktsgodis!

Här kan du alltid räkna med att hitta det senaste inom ekologiskt, veganskt och sockerfritt godis. Eftersom vi är en utav de största aktörerna inom hållbart godis och snacks. Du hittar många spännande varumärken och produkter hos oss inom hålbarhet, men även lösviktsgodiset har många sorter. Från klassiker till spännande nyheter, och en del exklusiva godbitar som finns endast hos oss! Många som köper godis tänker inte på att även det klassiska godiset i lösvikten också kan vara veganskt, därför hittar du hos oss skyltar. På våra skyltar hittar du information om godiset är gelatinfritt, veganskt, sockerfritt, svensktillverkat m.fl. Det har vi märkt ut eftersom vi vill göra det enkelt för dig att göra rktigt goda val!

tweek-sortiment
clean-drink-godisbanken-sortiment
Godisbanken-kassa-sortiment

En del av vårt klassiska sortiment

Föregående
Nästa
Föregående
Nästa

Ett urval av vårt hållbara sortiment

En del av vårt unika utbud

Föregående
Nästa

Besök oss idag för att ta del av vårt hållbara koncept!
Vi finns idag på 5 platser, Mölndal (centrum), Göteborg (Femman), Kungsbacka (Kungsmässan), Nacka Forum och Täby C.

Du hittar många varumärken och produkter hos oss, utöver klassiker, därför är vi unika och en riktigt god godisaffär. Vi vill framförallt att du ska känna att vi har något för just dig och eftersom vi växer kan vi snart dyka upp i en stad nära dig!

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

Prenumerera på vårt delikata nyhetsbrev och ta del av erbjudanden och händelser före alla andra!

English EN Swedish SV